fbpx

У світі з’явилося м’ясне морозиво (фото)

В голову технолога харчової промисловості з Нової Зеландії прийшла ідея – перетворити морозиво з солодощів у корисне блюдо, багате білками та мікроелементами.

Мустафа Фару поєднав два, здавалося б не поєднаних продуктів, в один та отримав морозиво, яке наполовину складається з м’яса.

Читайте також:Яйце – не тільки легкозасвоюваний продукт, а й відмінний будівельний матеріал для нових клітин

Саму технологію винахідник тримає в секреті. Відомо лише, що він використовує високоякісну нежирну яловичину з худоби вільного випасу. Технолог перетворює її в ніжну шоколадну пасту. В готовому продукті не відчувається ні смаку, ні текстури м’яса.

Морозиво на 50% складається з м’яса. Воно має ніжний шоколадно-вершковий смак та покрите шоколадною глазур’ю. Вартість одного кубика м’ясного морозива становить два з половиною долара. Купити таке незвичне морозиво можна лише за попереднім замовленням.

Зараз Мустафа експериментує з телятиною та бараниною. В його подальших планах – створити повністю м’ясне морозиво без використання молочних продуктів.

52518_w_300

морозиво

Джерело.

You cannot copy content of this page