Без рубрики kava

Якщо дуже хочеться кави, але не можна

Іноді нам дуже хочеться чашку ароматної кави, однак не всім і не завжди можна насолоджуватися цим неперевершеним напоєм. Що ж робити в такій ситуації?

Порушимо правила?

Щоб нейтралізувати негативний вплив кофеїну на організм і змусити каву працювати на нас, додаваймо спеції.

1. ЧОРНИЙ ПЕРЕЦЬ. Він має сильну очищувальну дію на систему травлення, виводить токсини, покращує обмін речовин, стимулює роботу шлунку, є натуральним антисептиком.

Додавайте його в гарячу каву по 1-2 горошинки, дайте настоятися.

скачанные файлы (2)

2. КАРДАМОН. Діє заспокійливо. Зміцнює шлунок. Надає каві особливого неповторного аромату завдяки дії ефірних олій.

Рекомендується додавати в каву насіння кардамону або свіжий порошок.

скачанные файлы (4)

3. ГВОЗДИКА. Стимулює кровообіг і знижує артеріальний тиск.

 Додавайте в гарячу каву одну головку гвоздики і дайте настоятися.

скачанные файлы (6)

4. КОРИЦЯ. Знижує окиснювальну дію кави на організм.

Можна додати порошок кориці або цілу палочку, просто опустивши її в гарячу каву.

скачанные файлы (7)

5. ІМБИР. Заспокійливо діє на нервову систему, знімає болі й спазми, стимулює роботу шлунково-кишкового тракту.

Під час заварювання кави можна додавати трохи порошку імбиру або маленький шматочок свіжого кореня.

скачанные файлы (10)

Джерело.

Related Post