fbpx

Як самостійно приготувати моркву по-корейськи: простий, але дуже смачний рецепт

Як самостійно приготувати моркву по-корейськи: простий, але дуже смачний рецепт

Приготувати в домашніх умовах соковиту та ароматну моркву по-корейськи не так складно, як це може здатися на перший погляд.

Якщо ви спробуєте змайструвати цю страву за описаним нижче рецептом, навряд чи потім захочеться повертатися до покупних салатів.

Що ж для цього знадобиться?

Зрозуміло, морква та спеції, і ось які:

1 столова ложка перцю чилі,

1 чайна ложка чорного перцю,

2 столові ложки паприки,

1.5 чайної ложки коріандру,

30 г часнику,

1 столова ложка солі,

1,5 столової ложки цукру,

6 столових ложок олії.

Зверніть увагу: йдеться про мелені приправи, а всі ложки мають бути без гірки.

Отже, для початку очистіть і промийте коренеплоди, а потім наріжте їх соломкою, скориставшись спеціальною терткою.

Після цього додайте трохи солі і добре пам’ятайте заготівлю.

Тепер можна додавати заправку, а також винний або яблучний оцет (кількість цього інгредієнта регулюється до смаку).

Тепер залиште салат на годину, щоб він настоявся за кімнатної температури, і можете подавати до столу.

You cannot copy content of this page