Як самостійно приготувати моркву по-корейськи: простий, але дуже смачний рецепт
Приготувати в домашніх умовах соковиту та ароматну моркву по-корейськи не так складно, як це може здатися на перший погляд.
Якщо ви спробуєте змайструвати цю страву за описаним нижче рецептом, навряд чи потім захочеться повертатися до покупних салатів.
Що ж для цього знадобиться?
Зрозуміло, морква та спеції, і ось які:
1 столова ложка перцю чилі,
1 чайна ложка чорного перцю,
2 столові ложки паприки,
1.5 чайної ложки коріандру,
30 г часнику,
1 столова ложка солі,
1,5 столової ложки цукру,
6 столових ложок олії.
Зверніть увагу: йдеться про мелені приправи, а всі ложки мають бути без гірки.
Отже, для початку очистіть і промийте коренеплоди, а потім наріжте їх соломкою, скориставшись спеціальною терткою.
Після цього додайте трохи солі і добре пам’ятайте заготівлю.
Тепер можна додавати заправку, а також винний або яблучний оцет (кількість цього інгредієнта регулюється до смаку).
Тепер залиште салат на годину, щоб він настоявся за кімнатної температури, і можете подавати до столу.