fbpx

Харчування в піст по днях в Різдвяний піст

28-29 листопада – будь-які види риби, каша без масла;

30 листопада – продукти рослинного походження;

1-2 грудня – овочі з грибами, каша з додаванням олії;

3-4 грудня – риба, крупа з маслом;

5 грудня – фрукти з овочами, крупа;

6 грудня – риба, горіхи, овочі, каші;

7 грудня – рослинна їжа;

8-9 грудня – рослинна їжа з маслом;

10-11 грудня – рибні страви, овочі;

12 грудня – овочеві супи, фрукти;

13 грудня – рибні страви з овочами;

14 грудня – супи з крупою і овочами;

15 грудня – рослинна їжа з додаванням олії;

16 грудня – фрукти, тушковані овочі;

17-18 грудня – рибні страви з гарніром з овочів;

19-20 грудня – будь-яка риба, фрукти, крупи з маслом;

21 грудня – рослинна їжа;

22 грудня – гриби, овочеві рагу, каша з маслом;

23 грудня – овочі без масла, супи;

24-25 грудня – гаряча рослинна їжа з рослинною олією, риба;

26-29 грудня – будь-які каші з додаванням олії;

30 грудня – рослинна їжа;

31 грудня – фрукти, овочі, горіхи, ягоди;

1 січня – пісна каша без масла;

2 січня – тільки сухофрукти, горіхи;

3 січня – сирі і печені фрукти з овочами;

4 січня – тільки сухофрукти, горіхи;

5 січня – супи на овочевому бульйоні, овочі на пару;

6 січня – тільки сухофрукти, горіхи.

You cannot copy content of this page