fbpx

Виробництво шоколаду в Україні зросло на 13,2%

За місяць випущено 11,3 тис. т шоколадних продуктів, що містять какао.

В Україні (без урахування тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та частині зони антитерористичної операції) виробництво шоколаду та готових харчових продуктів, що містять какао (крім какао-порошку підсолодженого), у пакованнях масою менше 2 кг, в липні 2017 р. склало 11,3 тис. тонн, що на 13,2% більше аналогічного періоду 2016 р.

Про це повідомляє Державна служба статистики (Держстат) у звіті по промисловому виробництву в Україні.

При цьому до червня 2017 р. виробництво шоколаду зросла на 22%. За 7 місяців було вироблено 83,9 тис. т шоколаду (+3,1% порівняно з аналогічним періодом 2016).

Виробництво цукрових кондитерських виробів (у т. ч. білого шоколаду), не містять какао, за липень склало 15,5 тис. т, що на 9,6% менше липня 2016 р. і на 2,9% більше червня 2017 р. За 7 місяців було вироблено 100 тис. т кондитерських виробів (-3,6%).

Виробництво солодкого печива та вафель за липень 2017 р. склало 20,5 тис. т, що на 7,4% більше показників липня 2016 р. та на 1,1% більше, ніж за червень 2017 р. За 7 місяців було вироблено 146 тис. т продукції (+8,4%)

Читайте також: Типові ознаки інтелектуалів

Джерело.

You cannot copy content of this page