Дозвілля

УКРАЇНСЬКІ СТРАВИ ПОТРАПИЛИ У 10-КУ НАЙСМАЧНІШИХ СВІТОВИХ НАЇДКІВ.

Борщ, сало, вареники, галушки і решта, чим багата українська кухня відтепер у списках найсмачніших світових наїдків. Голосували за це туристи по всій Землі! Українські страви поставили на 8-ме місце – просто між кулінарним багатством Японії та Китаю.

Пробувати традиційні смаколики іноземні гості можуть геть не в усіх ресторанах із написом “Національна кухня”. Туристам тепер пропонують скуштувати їжу осучаснену. У одному з столичних ресторанів Солоха наганяє апетит українським борщем зі сметаною – це з кулінарного повсякдення та запеченою рибою, яка здавна – тільки на свята! Випити горілки, закусити салом! Від усього цього каже, за вуха не відтягти, особливо іноземців.

Українська кухня потрапила до переліку найсмачніших шляхом усеземного голосування. Стисла інструкція роз’яснює: борщ – це суп із м’яса, буряка і всього, що є в холодильнику. Горілка – та сама водка, тільки до біса міцна!

Очолює список в’єтнамська їжа. Деякі вітчизняні ресторани дивують національними стравами самих українців, знаходять нове виконання. Наприклад чорні вареники з чорнилом каракатиці із начинкою на будь-який смак. Трансформація страв нині річ популярна – пояснюють фахівці. Мовляв, така собі адаптація. Як наприклад страви країн Азії адаптують для європейських споживачів.

Джерело.

Загрузка...

Related Post