fbpx

Сезон Різдва може прийти і пройти так швидко. Поміж даруванням подарунків, приготуванням їжі, прикрашанням ялинок і побажаннями Новонароджене Дитятко може загубитися. Знайдіть час побути перед яслами

Уявіть, що ви заручена пара, сповнена планів на спільне майбутнє, коли раптом Бог несподівано і драматично входить у ваше життя. Це досвід Марії та Йосифа. Це те, що ми святкуємо на Різдво.

Чи впускаємо ми Ісуса у своє життя, як Марія та Йосиф? Ми можемо вірити в Ісуса. Ми можемо знати Його. Ми можемо молитися до Нього. Ми можемо прийняти Його в Євхаристії. Але чи впускаємо ми Ісуса у нашу сім’ю, нашу дружбу, роботу та повсякденне життя? Чи дозволимо ми Ісусу прийти у світ через нас? Чи є місця, де ми намагаємося не допускати Його? Або з любов’ю та довірою ми дозволяємо Ісусу “брати кермо” у всьому?

Отже, як ми можемо впустити Новонародженого у своє серце?

Усвідомте, що Він приходить до вас.

Бог приходить, щоб спасти нас. Незалежно від того, наскільки ми втрачені чи впали – Бог приходить до нас. Він приходить нам на допомогу. Він ніколи не залишає нас самих. Перший крок наближення до Ісуса – це усвідомлення того, що Він приходить, щоб бути близько до вас. Він бере на себе ініціативу. Попросімо у Бога благодаті побачити те, що Він уже присутній у нашому житті, завжди поруч.

Знайдіть час побути перед яслами.

Сезон Різдва може прийти і пройти так швидко. Поміж даруванням подарунків, приготуванням їжі, прикрашанням ялинок і побажаннями Ісус може загубитися. Наскільки потужним є просто стояти чи сидіти перед вертепом, перед скромними яслами, де Бог приходить, щоб перебувати серед нас. Дозвольте Ісусу, який приходить заради вас і для всього людства, доторкнутися до вас.

Нехай Бог перетворить ваше серце на ясла для Ісуса.

Щоб впустити Бога в наше життя, не потрібен магічний трюк. Нам не потрібно переконувати Бога. Ісус приходить. Нам просто потрібно впустити Його. Марія та Йосиф стукали у багато дверей, шукаючи місця для народження Ісуса. Стільки помешкань були для них зачиненими. У різдвяний час, коли Йосиф і Марія приходять шукати місце для народження Ісуса, чи буде ваше серце зачиненим домом чи яслами, які відкриті для зустрічі з Христом?

Давайте попросимо Бога знищити перешкоди, які заважають нам вітати Його в кожній частині нашого життя. Ісус хоче оселитися в наших серцях і через нас увійти в наш світ з більшою силою.

Ісусе, відкрий моє серце Тобі. Заходь до моєї родини. Приходь до моїх друзів. Заходь до моєї школи чи на роботу. Ісусе, увійди в кожну частину мого життя. Прийди в наш світ. Прийди врятувати нас. Прийди нам на допомогу. Відкрий нам радість і диво Твого приходу!

Юліан Папарелла, переклад з англійської Галини Андрусів

You cannot copy content of this page