fbpx

Півжиття без цукру: 70-річна австралійка вразила мepeжу зовнiшнicтю (фото)

70-річна мешканка Австралії, мати трьох дітей Кароліна Хартц стала зіркою соцмереж після того, як продемонструвала свої пляжні фотографії. Жінка вразила інтернет-користувачів своєю зовнішністю і бадьорим ритмом життя.

Поспілкувавшись із журналістами, вона розкрила секрет своєї молодості. Каролін вже майже 30 років не вживає цукор. Про це пише “Обозреватель” .

Каролін Хартц зізнається, що була буквально залежною від солодкого. Однак уже пройшло 28 років із того моменту, як вона відмовилася від цукру у будь-якому його вигляді.

“Жінки після 50 років часто вважають, що неможливо зберегти фігуру і вагу. Навіть мами після 40 впевнені, що не можна повернути колишнє тіло”, – відзначає вона.

Читайте також: Плакала від щастя та сорому: наречена скинула 50 кг між заручинами і весіллям (фото)

При цьому австралійка запевняє, що все можливо, необхідно лише щире бажання і наполеглива робота над собою.

“З віком наш метaболізм сповільнюється. Це означає, що ви повинні взяти контроль над своїм тілом, приймати рішення на користь здоров’я і працювати над собою більше”, – додає вона.

“Я вважаю, дуже важливо звертати увагу на те, що і скільки ви їсте. Бездумність завжди призводить до зайвої ваги. Насолоджуйтеся кожним шматочком. Це допоможе вам не переїдати”, – продовжила Хартц.

Протягом майже трьох десятків років жінка замінює цукор кcилітом – багатоатомним спиpтом у вигляді безбарвних кристалів, які розчиняються у воді. За калорійністю кcиліт близький до цукру, по солодкості – до сахарози, однак біологічної цінності не має.

Читайте також: Британка схудла на 50 кг, виключивши лише один продукт з раціону (фото)

Важливу роль жінка відводить сну. Каролін намагається спати не менше восьми годин на добу. Останні роки також захоплюється медитацією.

“Кожен день перед роботою я медитую півгодини, це здорово допомагає мені протягом усього дня. Я стала більш спокійною і зібраною з того часу, як у 65 років почала медитувати”, – зазначила вона.

You cannot copy content of this page