fbpx

Нiколи нe мoгла пoдумати що з двох плавлених сирків вийде така смакота!

Хто б міг подумати, що з цього продукту вийде така смакота! Якщо ви шукаєте рецепт чогось особливого до пuва, швидшe сюди. Хрустке солоне печиво – ось відмінний варіант. Джерело

Готується воно практично з того, що є в холодильнику, тісто легко розгортати, а вироби виходять надзвичайно ніжними і повітряними.

Словом, гріх не спробувати! Якщо захочете поекспериментувати, спробуйте взяти шоколадні плавлені сирки, а замість кунжуту використовувати мак. Абсолютно нові відтінки смаку! Вершкове масло можна замінити маргарином, але якщо є можливість, краще цього не робити.

сирне печиво

складові

Плавлений сир 200 г
Яйце 1 шт.
Вершкове масло 80 г
Цукор 1 ч. Л.
Сіль 0,5 ч. Л.

Пшеничне борошно 1 скл.
Розпушувач 1 ч. Л.
Кунжут за смаком
Молоко 2 ст. л.

приготування

Тертий плавлений сир змішайте з яйцем. Додайте розтоплене вершкове масло, цукор, сіль, перемішайте.

Читайте також: ЛЮБОВ НА “МАСТЕРШЕФ-8”: ФІНАЛІСТИ ШОУ ЗАРУЧИЛИСЯ (ФОТО, ВІДЕО)

Додайте до маси борошно, просіяне з розпушувачем. Перемішайте.
Якщо тісто вийшло занадто липким, підсипте ще ложки 2 борошна.
Розкачайте тісто в пласт прямокутної форми. Розріжте на 2 частини, кожну з яких скачайте в рулет і розріжте на невеликі шматочки.
Викладіть шматочки на змащене маслом деко. Пензликом змастіть вироби молоком і посипте кунжутом.

Випікайте 15 хвилин при температурі 180 градусів.

You cannot copy content of this page