fbpx

Фарширований перець з м’ясом і рисом на сковороді

Фарширований перець можна приготувати з найрізноманітнішими начинками. Ми пропонуємо класичний варіант з м’ясним фаршем, рисом і томатним соусом, пише Сегодня.lifestyle

Фарширований перець на сковороді

Складові:

6 шт. болгарського перцю

400 г м’ясного фаршу

200 г круглозернистого рису

150 г сметани

350 г перетертих томатів у власному соку

100 мл вершків

200-300 мл бульйону

2 моркви

2 цибулини

2-3 лаврових листки

кілька горошин чорного перцю, сіль, мелений чорний перець, рослинна олія

Читайте також: “За японським рецептом”: Кава яку можна пити і на ніч, і навіть під час вaгiтнocтi

Рецепт приготування:

1. Цибулю і моркву почистити, дрібно нарізати. Обсмажити на олії до м’якості.

2. Змішати фарш, рис, половину обсмажених овочів, посолити і поперчити.

3. Перець помити, зрізати верхівки і видалити насіння. Нафарширувати перці підготовленою сумішшю м’яса, рису і овочів, залишивши приблизно 1 см вільного місця зверху.

4. Щільно викласти перець у глибоку сковороду.

5. Змішати в мисці вершки, сметану, перетерті томати, влити приблизно 200 мл бульйону, посолити і поперчити. Додати лавровий лис, перець горошком і смажені овочі, що щалишилися. Перемішати.

6. Залити перець соусом. При необхідності додати ще трохи бульйону, щоб рідина повністю покривала перець.

7. Поставити каструлю на середній вогонь, довести до кипіння. Готувати 40-45 хвилин під кришкою на невеликому вогні.

8. Подавати фарширований перець разом зі свіжим хлібом.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page