Цей чудовий рецепт мандаринового десерту складається з 5 інгредієнтів – без яєць, без желатину, і без випічки у духовці.
Готується 5 хв., має низький вміст цукру та неймовірний смак.
Інгредієнти:
100 г печива, що залишилося
1 столова ложка какао
120 г очищеного банана
200 г вершкового сиру (можна приготувати самостійно)
1 столова ложка меду.
5-6 невеликих мандаринів.
Приготування:
Очищений банан нарізаємо на 5-6 кусочків, збиваємо до однорідної маси (можна просто потовкти).
Печиво перемелюємо в крошку, додаємо какао і перемішуємо. До даної суміші додаємо бананову масу та знову все перемішуємо до утворення суцільної грудки. Далі розкатуємо її на пергаментному папері скалкою до тоненького пласту у вигляді прямокутника (краї можна обрізати ножем).
До вершкового сиру додаємо 1 столову ложку меду, перемішуємо і збиваємо до однорідної маси.
Сиркову масу рівномірно розприділяємо на розкатане тісто Далі очищені від шкірки цілі мандарини викладаємо на край тіста впритул одна до одної у вертикальному положенні.
Закручуємо до утворення рулету. Якщо частина сиркової маси вилізе, нею можна змастити краї рулету.
Рулет ставимо в холодильник до повного застигання. Витягуємо, нарізаємо шматками довільної ширини.
Смачного!