fbpx
Дозвілля
Чому пюре вийшло несмачним: названо 3 помилки, які припускаються багато хто

При приготуванні картопляного пюре ми найменше очікуємо, що смакові якості страви залишатимуть бажати кращого. Однак це може залежати від кількох факторів.

Чому не виходить приготувати смачне пюре?

Кипляча вода

У ряді випадків при варінні картоплі коренеплід закладають у гарячу воду. Однак при варінні пюре від цієї ідеї краще відмовитись. Справа в тому, що саме через гарячу воду овоч може залишатися в деяких місцях сирим. А це значно псує якість страви.

Прискорення варіння

Багатьом відома проста хитрість: для того, щоб картопля була готова швидше, її подрібнюють. Однак з цієї причини смак готового гарніру значно спрощується. В результаті ми отримуємо картопляне пюре дуже посередньої якості.

Тому вибирайте для варіння коренеплоди невеликого розміру, які потрібно подрібнювати.

Міксер або блендер

Досвідчена господиня не пюрюватиме коренеплід за допомогою гаджетів, оскільки чудово знає про те, що це зіпсує текстуру страви. Тому варто використовувати або товкушку, або звичайну вилку.

You cannot copy content of this page