fbpx

Чому не можна їсти помідори та огірки в одному салаті

Ці продукти такі звичні для нас, але мало хто знає, що їх ні в якому разі не можна змішувати.
Огірки і помідори

Огірки і помідори — несумісні продукти, а все через те, що вони по-різному засвоюються нашим організмом. Коли у шлунку виділяється кислота для перетравлення огірків, помідори чекають своєї черги і починають “блукати”.

Фрукти після їжі

Фрукти перетравлюються нашим організмом дуже швидко. Тому їм ні в якому разі не можна довго застоюватися в шлунку. Якщо з’їдаєте смачний фрукт після ситної вечері, процес бродіння неминучий!

Лазанья або гарячий бутерброд з сиром

Для переварювання білків і крохмалю потрібні різні рівні кислотності. Наш шлунок починає з білків, а крохмалі чекають своєї черги. Неперетравлені крохмалі піддаються ферментації, а потім розкладанню.

Сир і м’ясний омлет

Не можна поєднувати таку кількість білків в одній страві. Досить одного концентрованого білка за один прийом їжі.

Вівсяна каша з молоком і апельсиновим соком

Кислота в апельсиновому соку руйнує фермент, який відповідає за перетравлення крохмалю. Також кислі фрукти можуть створожить молоко, перетворивши його в слизувате речовина.

Бобові і сир

Таке поєднання гарантовано призведе до здуття живота. Намагайся уникати його у своєму раціоні.

Банани і молоко

Любителям смачних бананових коктейлів слід знати, що таке поєднання не є сприятливим для нашого організму. Щоб прискорити процес травлення, додай в коктейль кардамон або мускатний горіх.

Йогурт і фрукти

Поєднання будь-яких молочних продуктів з фруктами уповільнює травлення, змінює кишкову флору, виділяє токсини.

Читайте також:ЩО НЕ ВАРТО ПУБЛІКУВАТИ ПРО ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ: ПОРАДИ ПСИХОЛОГІВ

Джерело.

 

You cannot copy content of this page