fbpx

Зелена квасоля з підливою – як приготувати квасолю

Хочете приготувати стручкову зелену квасолю або зробити для неї підливку, але не знаєте, як це зробити? Ми допоможемо!

Зелена квасоля – один з найулюбленіших овочів. Чудово підходить як додаток для інших страв так і як самостійна закуска. У приготованому вигляді це дієтична страва – всього 20-35 калорій на 100 грамів! Проте немає нічого смачнішого за смачну стручкову квасолю з рум’яною підливою….

Як приготувати стручкову квасолю?

Почніть з миття квасолі, а потім відріжте кінці.

Для приготування 500 г квасолі вам знадобиться 1 чайна ложка солі та 1 чайна ложка цукру.

У каструлю з киплячою водою кладемо цукор і сіль.
Всипати квасолю.

Залежно від того, наскільки молода квасоля, варіть її від 5 до 10 хвилин. Ступінь м’якості овоча найкраще перевіряти виделкою!

Готову квасолю злийте і обдайте холодною водою – вона не втратить ні кольору, ні пружності.

Як приготувати запечену квасолю з підливкою?

Якщо ви хочете приготувати стручкову квасолю з підливкою, приготуйте її за наведеною нижче інструкцією.

На 500 г вареної квасолі вам знадобиться 1/4 кубика вершкового масла та 1/4 склянки панірувальних сухарів.

На сковороді розтоплюємо вершкове масло. Додаємо панірувальні сухарі та обсмажуємо, помішуючи. Колір підливки повинен бути золотистим.

Вилити підливку на відварену та відціджену квасолю.

Смачного!

You cannot copy content of this page