Засолювання червоної риби з коньяком

Складові:

філе червоної риби (найкраще лосось, нерка, чавича, кижуч) – 1 кг;

зелень (кінза, кріп, петрушка);

коньяк – 120-150 мл;

сіль – 1-2 столові ложки;

цукор – ½ столової ложки.

Покрокове приготування

1. Філе викладають на шар зелені завтовшки 1,5 см і посипають сіллю.

2. Додають цукор і поверх поливають коньяком.

3. Зверху рибу вкривають шаром зелені.

4. У холодильнику філе витримують 12-13 годин.

5. Потім залишається дістати, прибрати зелень, промити під проточною водою, запакувати, зберігати в холодильнику і використовувати за необхідності.

Страва з такої риби може стати чи не головною у святковому меню. Мінімальні зусилля та нескладний набір продуктів дарують вишуканий смак.

You cannot copy content of this page