fbpx

З хрусткою скоринкою і мінімуму інгредієнтів. хліб. Домашній хліб на кефірі без дріжджів

З хрусткою скоринкою і мінімуму інгредієнтів. хліб. Домашній хліб на кефірі без дріжджів.

Інгредієнти:

борошно – 500 г;

кефір – 300 г;

гаряча вода – 50 мл;

сода – 1/2 ч. л.;

цукор – 3 ч. л.;

олія – 2 ст. л.;

Спосіб приготування:

1. Пересіюємо борошно разом із содою.

2. Кефір, змішуємо з сіллю цукром і олією до розчинення цукру і солі.

3. Змішуємо сухі і рідкі інгредієнти.

4. Замішуємо тісто.

5. Готове тісто залишаємо у теплому місці на 15-20 хвилин.

6. На змащену олією поверхню викладаємо тісто і розминаємо.

7. Формуємо буханці і відправляємо в духовку розігріту до 180º.

You cannot copy content of this page