fbpx

З чим змішати сухарі, щоб скоринка на котлетах вийшла апетитною, хрумкою і не відставала: кулінарна хитрість

З чим змішати сухарі, щоб скоринка на котлетах вийшла апетитною, хрумкою і не відставала: кулінарна хитрість

Перед тим як викласти зліплені з фаршу котлети на сковороду, їх потрібно обваляти в панірувальних сухарях.

Завдяки цій простій процедурі страва збереже м’якість та соковитість. Крім того, на поверхні страви з’явиться рум’яність.

Однак якість зовнішньої «оболонки» нерідко бажає кращого. Часом паніровка не стає хрумкою, а іноді й зовсім «відвалюється» від котлет.

Як же домогтися того, щоб панірувальні сухарі ідеально «приклеїлися» до страви і перетворилися на апетитну і хрустку скоринку?

Все дуже просто: достатньо лише змішати сухарну крихту з одним популярним продуктом.

Секретний інгредієнт!!

У панірувальні сухарі потрібно додати сир. Зрозуміло, додатковий продукт слід попередньо подрібнити за допомогою терки.

Сирну масу, що вийшла, потрібно змішати з сухарною. Конкретних рекомендацій щодо співвідношення інгредієнтів немає: господиня має орієнтуватися на власний смак та на смаки домочадців.

Єдине правило: сухарів має бути більше, ніж тертого сиру.

Сирно-сухарне панування майже ніколи не відстає від котлет. Крім того, така оболонка забезпечує появу у страви «хрустинки» та додаткового яскравого смаку.

You cannot copy content of this page