Дозвілля
Як зробити голубці в 3 рази смачнішими: ніхто не залишиться байдужим

Інгредієнти для голубців:

1 середній качан свіжої капусти;
150 г м’ясного фаршу;
50 г рису;
1 маленька цибулина;

1 невелика морква;
100 мл води;
Олія;
Сіль перець.

Інгредієнти для «Шуби»:

100 г сиру;
2 помідори;
Зелень кропу і петрушки;
3-4 зубчики часнику;
30 г сметани середньої жирності;
Сіль перець.

Приготування:

Підготуй капусту для голубців. Найпростіше це зробити, помістивши качан спочатку на 5-10 хвилин в мікрохвильовку (потужність близько 900 W), а потім під струмінь холодної води. Листочки відокремляться легко і без пошкоджень.

Відвари рис до напівготовності.

Пасеруй подрібнені цибулю і моркву.

Читайте також: Рецепт шалено смачного курячого пирога: готую вже треті вихідні підряд, мої в захваті!

Охолоджений рис і засмажку сумішей з фаршем, посолити, поперчити за смаком.

Сформуй голубці і уклади на деко, злегка змащене маслом.

Серце радіє при погляді на ці стрункі ряди!

Долий воду, накрий деко фольгою і готуй в духовці при 200 ° С 30 хвилин.

Помідори дрібно наріж, сир натри, зелень подрібни, часник пропусти через прес.

Додай сметану, сіль і перець, перемішай.

Через певний час зніми фольгу, рівномірно розподіли приготовлену «шубу» по поверхні голубців, розрівнявши запікай ще 10-15 хвилин.

Та-а-а-к … Складно міркувати на тему схуднення під симфонію ароматів, що йдуть від свіжоприготовлених голубців… Але заради такої страви краще вже пожертвувати десертом!

Джерело.

Related Post

facebook