fbpx

Як швидко та легко зняти шкірку з вареної картоплі у мундирах?

Цей спосіб обов’язково вам знадобиться, особливо при приготуванні салатів.

Варену картоплю у мундирах буває досить важко очистити. Проте, скориставшись даним лайфхаком зробити це буде дуже легко.

Отже, перш ніж варити картоплю зробіть по колу неї посередині не глибокий надріз. Зверніть увагу, що прорізаною має бути лише шкірка.

Покладіть надрізані картоплини у киплячу воду та варіть їх близько 20-30 хвилин. Коли картопля буде готова – злийте з каструлі окріп та налийте туди холодну воду.

Далі можна вже чистити картоплини. Тримаючи овоч обома руками, трошечки здавлюйте його від центру, де є надріз до краю.

З двох боків повертайте шкірку у протилежних напрямках. Зняти її буде дуже легко.

You cannot copy content of this page