Багато сучасних господинь часто змушені відмовлятися від приготування каші на гарнір.
І справа не в тому, що вони не знають про користь круп – вся проблема полягає у банальній нестачі часу, особливо зараз.
Щоб зварити крупу, на приготування якої зазвичай потрібно багато часу, можна замочити її з вечора – саме так роблять, наприклад, з перловкою.
Але якщо ви забули це зробити, спершу відваріть крупу у звичайній воді до напівготовності.
Після цього додайте в каструлю холодне молоко.
Через перепад температур, яким супроводжується цей процес, крупи дійдуть до готовності набагато швидше, але при цьому молочно-вершковий смак каші залишиться таким же ніжним.
Важливо: масло, сіль і цукор слід додавати перед закінченням приготування, тоді, коли крупа вже буде готова.