fbpx

Як приготувати червонокачанну капусту? Цікавий рецепт для пісного столу.

В нашому раціоні переважає капуста білокачанна. А що ж можна зробити цікавого з червоної капусти?

На відміну від білокачанної капусти, наприклад, з грибами та в соусі, червонокачанну слід готувати так, щоб вона була “сухою”. Для цього варто скористатися кількома старими трюками.

Порада 1
Нашинкуйте капусту, викладіть її на велику дошку або в широку миску, посоліть і залиште на годину.

Порада 2
Коли капуста пустить сік, віджимаємо її та кладемо в киплячу воду

Порада 3
Варіть близько 10 хвилин, а потім злийте воду. Якщо хочете, щоб капуста зберегла колір – збризніть її оцтом.

Порада 4
Для аромату додайте столову ложку олії, трохи води і обов’язково трохи ЦУКРУ. І тушкуйте на повільному вогні до випаровування рідини.

Порада 5
Якщо ви любите кмин, додайте його на етапі тушкування капусти з маслом

Порада 6
На етапі тушкування воду та оцет можна замінити сухим червоним вином.

You cannot copy content of this page