fbpx

Вареники з гречкою та бринзою

Відкрийте для себе рецепт смачних вареників з гречкою та бринзою Вони ідеально підійдуть для вашого обіду або вечері!

Інгредієнти:

  • • 600 г борошна,
  • • 300 мл гарячої води
  • • 30 г розтопленого вершкового масла,
  • • 300 г гречаної крупи,
  • • 5 білих цибулин,
  • • 250 г бринзи,
  • • 3 зубчики часнику,
  • • 200 г копченого бекону,
  • • пучок петрушки,
  • • сметана,
  • • чорнушка,
  • • олія,
  • • сіль, перець.

Приготування:

Зваріть кашу відповідно до інструкцій виробника на упаковці, а потім остудіть. Якщо варите кашу в пакетиках, то має бути два пакетики.

Замісити еластичне тісто, використовуючи борошно, гарячу воду (близько 60 градусів), вершкове масло і дрібку солі. Загорнути і відставити відпочивати.

Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії з дрібкою солі до золотистого кольору.

Дрібно наріжте бекон кубиками і обсмажте до рум’яної скоринки.

Змішати кашу з бринзою, подрібненою петрушкою, ¾ цибулі, беконом і видавленим через прес часником. Приправити спеціями за смаком.

Розкачуємо тісто і формуємо вареники, наповнюючи їх начинкою.

Варити вареники, поки вони не спливуть.

Можна також підсмажити їх після варіння, щоб вони стали хрусткими.

Подавати зі сметаною, цибулею та посипати чорнушкою.

Смачного!

You cannot copy content of this page