Відкрийте для себе рецепт смачних вареників з гречкою та бринзою Вони ідеально підійдуть для вашого обіду або вечері!
Інгредієнти:
- • 600 г борошна,
- • 300 мл гарячої води
- • 30 г розтопленого вершкового масла,
- • 300 г гречаної крупи,
- • 5 білих цибулин,
- • 250 г бринзи,
- • 3 зубчики часнику,
- • 200 г копченого бекону,
- • пучок петрушки,
- • сметана,
- • чорнушка,
- • олія,
- • сіль, перець.
Приготування:
Зваріть кашу відповідно до інструкцій виробника на упаковці, а потім остудіть. Якщо варите кашу в пакетиках, то має бути два пакетики.
Замісити еластичне тісто, використовуючи борошно, гарячу воду (близько 60 градусів), вершкове масло і дрібку солі. Загорнути і відставити відпочивати.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії з дрібкою солі до золотистого кольору.
Дрібно наріжте бекон кубиками і обсмажте до рум’яної скоринки.
Змішати кашу з бринзою, подрібненою петрушкою, ¾ цибулі, беконом і видавленим через прес часником. Приправити спеціями за смаком.
Розкачуємо тісто і формуємо вареники, наповнюючи їх начинкою.
Варити вареники, поки вони не спливуть.
Можна також підсмажити їх після варіння, щоб вони стали хрусткими.
Подавати зі сметаною, цибулею та посипати чорнушкою.
Смачного!