fbpx

Унікальний рецепт гречки, який змусив полюбити цю кашу всю сім’ю! Ну, дуже смачно!

Сьогодні ділимося класним рецептом приготування гречки, який давно завoював весь світ.

Виходить дуже смачно, готується легко і просто – впорається будь-яка господиня!

Основні інгредієнти (3 порції):

– М’ясний фарш – 300 грамів

– Гречана крупа – 150 грамів

– Ріпчаста цибуля – 1 штука

– Часник – 2 зубки

– Томатна паста – 2 столових ложки

– Соняшникова олія – 2-3 столових ложки

– Морква – 1 штука

Як готувати:

Промити і просушити гречку на сковороді, попередньо змащеній маслом.

Цибулю дрібно порізати, обсмажити з фаршем, тертою морквою. Влити томатну пасту,
все добре перемішати.

До овочів і м’яса викласти гречку, залити окропом, щоб трохи вода накривала.

Поперчити, посолити, тушкувати під кришкою на повільному вогні

У вже готову гречку додати дрібно нашаткований часник, все перемішати, ще можна
додати лавровий лист.

Смачного! Обов’язково покажіть цей рецепт друзям, вони будуть в захваті!

You cannot copy content of this page