Торт з крекером, який не потрібно пекти: “Бите скло”

Торт “Бите скло” з крекером. Його люблять усі. Пекти не потрібно!

Цей різнобарвний, ніжний і смачний торт любить уся сім’я. Приготувати його дуже легко, а головне, що пекти не потрібно.

Інгредієнти

500 г сметани/йогурту

3 ст.л. цукрової пудри (за смаком!)

ванільний цукор чи ванільний екстракт

10 г желатину + 60 мл води

3 пакетика желе (червоне, жовте, зелене) – (на 1 пакетик желе – 250 мл води)

1 пачка крекеру (ванільний/шоколадний)

фрукти (банан, мандаринки)

Приготування

Спочатку готуємо желе.

Розчиняємо кожен пакетик желе (окремо) у 250 мл гарячої води, перемішуємо до повного розчинення і кожне желе заливаємо у окрему форму. Залишаємо у холодному місці до повного застигання.

Желатин потрібно залити водою кімнатної температури (60 мл.), перемішати та відкласти на 15 хвилин.

До сметани чи йогурту (або ж 50/50) всипати цукрову пудру, додати ванільний цукор та усе перемішати. Желатин розтопити на водяній бані. До сметани поступово вливаємо желатин (він не повинен бути гарячим) і розмішуємо.

Нарізаємо кубиками фрукти: банан+мандаринки. Можна додати будь-які інші фрукти, які вам смакують. Висипаємо фрукти у сметанну суміш.

Коли желе застигне, розрізаємо його на кубики. Подрібнюємо руками по півпачки ванільного та шоколадного крекеру.

Висипаємо кубики з желе та крекер у сметану і усе ретельно перемішуємо.

Викладаємо готову масу у глибоку посудину, застелену харчовою плівкою.

Зверху також накриваємо харчовою плівкою і ставимо у холодильник на 4-5 годин, щоби торт повністю застиг.

Чудовий торт без випічки готовий!

Смачного!

You cannot copy content of this page