fbpx

Сусідська дитина без цього “хліба” в школу не ходить! Ось той самий рецепт !!!

Такі булочки виходять дуже поживні, смачні і довго не черствіють.

Перекус в школу, на роботу або в будь-яку поїздку – ось головне призначення таких булочок.

Для їх приготування:

– Борошно – 350 г

– Дріжджі – 4 г

– Цукор – 50 г

– Молоко – 170 мл

– Яйце – 1 шт.

– Рослинна олія – ​​15 мл

– Квасоля консервована – 350 г

– Ковбаса варена – 120 г

– Цибуля зелений – 8 пір’їв

Покрокове приготування:

1. Для приготування тіста окремо змішайте борошно, дріжджі і цукор.

2. Окремо змішайте молоко, яйце і рослинну олію.

3. З’єднайте сухі і рідкі компоненти тіста і вимісіть його. Тісту дайте підійти в теплі близько години.

4. Для начинки змішайте консервовану квасолю, варену ковбасу і зелену цибулю.

5. Тісто розкачати в прямокутник, змастіть рослинною олією, складіть в 3 шари і знову розкачайте в прямокутник.

6. Викладіть начинку, притисніть її, щоб вона прилипла до тіста і знову складіть в 3 шари.

7. Розкачайте так, щоб начинка проступила через тісто. Розріжте на квадрати або надайте іншу форму.

8. Дайте булочкам підійти і випікайте 20-25 хвилин при температурі 180 ° C

За матеріалами: Appetitno.TV

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page