Такі булочки виходять дуже поживні, смачні і довго не черствіють.
Перекус в школу, на роботу або в будь-яку поїздку – ось головне призначення таких булочок.
Для їх приготування:
– Борошно – 350 г
– Дріжджі – 4 г
– Цукор – 50 г
– Молоко – 170 мл
– Яйце – 1 шт.
– Рослинна олія – 15 мл
– Квасоля консервована – 350 г
– Ковбаса варена – 120 г
– Цибуля зелений – 8 пір’їв
Покрокове приготування:
1. Для приготування тіста окремо змішайте борошно, дріжджі і цукор.
2. Окремо змішайте молоко, яйце і рослинну олію.
3. З’єднайте сухі і рідкі компоненти тіста і вимісіть його. Тісту дайте підійти в теплі близько години.
4. Для начинки змішайте консервовану квасолю, варену ковбасу і зелену цибулю.
5. Тісто розкачати в прямокутник, змастіть рослинною олією, складіть в 3 шари і знову розкачайте в прямокутник.
6. Викладіть начинку, притисніть її, щоб вона прилипла до тіста і знову складіть в 3 шари.
7. Розкачайте так, щоб начинка проступила через тісто. Розріжте на квадрати або надайте іншу форму.
8. Дайте булочкам підійти і випікайте 20-25 хвилин при температурі 180 ° C
За матеріалами: Appetitno.TV
Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!