fbpx

Скумбрія «10 хвилин»: коли на порозі гості, то цей перепис стане для вас не лише порятунком, але і ознакою гонору

Рецепт смачнезної скумбрії від Олега Ущенка(івано-франківський журналіст, режисер, письменник, автор книги “Барменцаль. Літератор, блогер).

Рибу, можна навіть ще морожену, патраємо, нарізаємо на довільні шматки.

Я люблю великі, найвіть найбільшу рибину ріжу на 4 частини.

Сіль, перець, улюблені приправи.

Цитрину на 8 шматочків.

Все змішуємо і до мікрохвильовки на 7-8 хв при потужності 800 Вт.

Все! Можна подавати до гарніру або просто закушувати.

Смачного!

Оригінал рецепту.

Фото – facebook Олега Ущенка.

You cannot copy content of this page