Салат «Ревнивець» заткне за пояс олів’є та тарталетки: з’їдять раніше легенд кулінарії
Якщо гуляння відвідають гості, то вони обов’язково візьмуть рецепт і теж приготують цей салат у себе вдома.
Здивувати гостей тарталетками із червоною ікрою чи класикою у вигляді олів’є складно.
Салат «Ревнивець» і підтримає святкову атмосферу, і порадує надзвичайним смаком, і здивує гостей.
Список інгредієнтів складається з:
курячого філе – 0,2 кг;
пекінської капусти – 150 г;
болгарського перцю – ½ плода;
консервованої кукурудзи – 2 столові ложки;
сиру моцарелла – упаковка;
білих сухарів – 2 упаковки;
кунжуту – 2-3 столові ложки;
мандарину – 3 часточки;
майонезу – за смаком;
солі та перцю – за смаком.
Покрокове приготування
1. Спочатку потрібно відварити філе.
2. Поки курка готується, можна зайнятися капустою та перцем. Овочі подрібнюють і складають у миску. Туди ж додають невеликі сирні кульки, видавлюють сік із часточок мандарину.
3. Салат посипають сухарями та кунжутом, а потім додають кукурудзу.
4. Коли філе відвариться, його потрібно порвати на волокна та відправити до решти інгредієнтів.
5. Салат заправляють майонезом і ретельно перемішують.
Щодо сухарів, то їх необов’язково класти під час готування. Можна просто посипати ними блюдо перед подачею.
Такий салат легко складе конкуренцію визнаним легендам кулінарії, серед яких олів’є, вінегрет та тарталетки.