fbpx

Рецепт приголомшливого домашнього хліба. У 1000 разів краще магазинного!

Я спекла хліб вдома і хочу поділитися з вами невеликими секретами.

Цей смачний і апетитний хліб неодноразово удостоювався похвали моїх близьких.

М’який пухнастий хліб під хрусткою скоринкою неймовірно смачний.

Складові:

– 50 грам дріжджів

– вода – 1 літр

– соняшникова олія – ​​3 ст. л.

– цукор – 2 ст. л.

– сіль – 2 ч. л.

– борошна десь 1,5-1,7 кг.

Приготування:

1. Нам буде потрібно кип’ячена, але не гаряча, а тепла вода, в яку додамо подрібнені дріжджі.

2. Після того, як додамо сіль і цукор, починаємо поступово засипати борошно. Розмішуємо тісто так, що в результаті воно не повинно прилипати до рук.

3. Від години до півтора накрите рушником тісто має постояти в теплому місці. Що піднялося тісто осадити руками.

4. Далі заповніть тістом форму і нехай хвилин 20 вона ще піднімається.

5. Нагрійте духовку до 220 градусів, витримуйте форму з тістом 40 – 45 хвилин.

Ви одразу отримаєте задоволення, коли ваш будинок заповнить чудовий аромат, що навіває відчуття тепла і затишку. Сподіваюся, що мій рецепт вам сподобається і стане в нагоді.

Смачного!

You cannot copy content of this page