“Пряничне” м’ясо: смачний спосіб приготування м’яса з пряниками

Незвичайний, швидкий та смачний спосіб приготування м’яса в соусі з томатної пасти та пряників – тобто тих же сухарів зі спеціями та медовою насолодою.

Продукти (на 3 порції)
Свинина – 300 г
Томатна паста – 1-2 ч. ложки
Пряники (без начинки) – 50-70 г
Вода – 150-200 мл
Олія – для обсмажування
Сіль за смаком
Перець чорний мелений – за смаком

Покроковий фото рецепт “Пряничне” м’ясо
крок №1
Візьміть 300 г свинини (ту її частину, яку ви вважаєте за краще смажити) і наріжте такими шматками, якими ви вважаєте за краще смажити свинину. Посоліть м’ясо і поперчіть.

крок №2
У миску кладемо трохи (1-2 ч. ложки) томатної пасти і розводимо її теплою водою до стану густого томатного соку.

крок №3
У сковороді розігріваємо рослинне масло і обсмажуємо свинину до ступеня, що вам подобається.

крок №4
Поки м’ясо обсмажується, на крупній терці натираємо 50-70 г звичайних пряників без начинки та ароматизаторів.

крок №5
Якщо звичайних не вдалось купити, підійдуть м’ятні.

крок №6
Коли свинина обсмажилася, заливаємо її розведеною томатною пастою. Перемішуємо і трохи прогріваємо.

крок №7
Засипаємо м’ясо в томаті тертими пряниками.

крок №8
Перемішуємо і вирішуємо: або припиняємо нагрівання та залишаємо масу у вигляді густого соусу; або продовжуємо смажити і отримуємо щось на зразок шкварок.

крок №9
Свинина в томатному соусі із пряниками готова.
Приємного апетиту і не бійтеся експериментувати!

You cannot copy content of this page