fbpx

Помилка кожної другої господині: які 5 продуктів варто додавати до супу в останню чергу

Суп – це популярна серед мешканців нашої країни страва. Звичайно, кожна господиня бажає, щоб він був ароматним та наваристим. Не всі компоненти потрібно додавати на самому початку або в середині приготування кулінарного шедевра. Деякі з інгредієнтів «приправляють» суп наприкінці.

Морепродукти
Їх не можна піддавати тривалій термічній обробці. Мідії, гребінці, креветки та інші продукти будуть надто жорсткими, якщо вони будуть у воді понад п’ятнадцять хвилин. На початку завершіть приготування основи для першої страви. Морепродукти варто додавати за кілька хвилин перед тим, як планується подавати суп на стіл.

Сметана та йогурт
Рецепти перших страв, що містять у складі молочні продукти, виходять із неймовірною вершковою кислинкою. Але пам’ятайте, що тривала термічна обробка інгредієнтів призводить до того, що вони згортаються. Сметану та йогурт додають, коли суп буде практично готовий. Але можна подати все на стіл окремо, щоб ваші близькі люди самостійно обрали додаток до першої страви.

Сир
У сирі є олія, яка формує малоапетитну жирну плівку на поверхні супу. Приготуйте першу страву повністю, а вже потім кладіть у неї сир. Не треба чекати, поки кулінарний шедевр охолоне, адже продукт не розплавиться, а лежатиме у тарілці шматочками. Якщо рецепт передбачає використання пармезану, потрібно посипати інгредієнтом вже розлитий по тарілках суп.

Яйця
Ви хочете побалувати близьких людей супом, в якому є яйця? Тоді варити продукт потрібно наприкінці. В іншому випадку він стане гумовим, а його відтінок набуде сіруватого вкраплення.

Гострий соус
Далеко не у кожної господині в раціоні часто є гострі супи. Вони дратують шлунок, але все-таки іноді можна побалувати себе такою стравою. Рівень гостроти прийнято регулювати перцем, але в деяких рецептах є соус-чілі. Не додавайте його занадто рано, оскільки він втратить пікантний смак. Краще поставити пляшечку з інгредієнтом на стіл, щоб кожна людина змогла самостійно контролювати гостроту супу.

You cannot copy content of this page