Пісний плов. Якщо не маєте м’яса а смачненького хочеться.
Інгредієнти:
Рис 1 склянка;
Морква 1шт;
Дві середні цибулини;
Олія соняшникова на смак;
Готуємо:
Очищуємо моркву і тремо на крупній терці. Очищену цибулю натираємо на мілку терку.
Подрібнені овочі обсмажуємо у добре розігрітій каструлі з товстим дном 1хвилину.
Додаємо трохи води, зменшивши вогонь, даємо прокипіти ще 5 хвилин.
Промиваємо рисову крупу. Воду злити потрібно не менше 3 разів
Додаємо у каструлю з морквою дві склянки води і даємо закипіти.
Відправляємо у кастрюлю промитий рис і варимо після закипання ще 18 хвилин на маленькому вогні.
Після того, як страва приготується і перед подачею обов’язково перемішати.
Смачного!