fbpx

Пампушки “народні” з трояндовим варенням за рецептом Дарії Цвек

Хоч рецептів пампушків багато, але давній перевірений рецепт від Дарії Цвек точно не підведе і зробить ваші свята в домі смачними і духмяними.

Інгредієнти

1 кг борошна

100 г дріжджів

0,5 л. молока

100 г вершкового масла

2 яєць

8 жовтків

100 г цукру

0,5 ч.л. солі

ванільний цукор за смаком

варення з троянди

Приготування

Дріжджі розвести в теплому молоці з трьома столовими ложками борошна і однією столовою ложкою цукру і поставити в тепле місце, щоби почало бродити.

Тоді розчин влити у посуд з борошном, додати жовтки і яйця, розтерті з цукром і маслом, посолити і місити до появи пухирців.

Поставити тісто в тепле місце. Коли підійде, розкачати, накласти варення і склянкою вирізати пампушки. Поставити їх, щоб підійшли і смажити. Ще гарячими посипати цукровою пудрою з ваніліном.

Смачного!

You cannot copy content of this page