fbpx
Перейти до вмісту

Ось що потрібно покласти в «Олів’є» або вінегрет відразу після приготування: салат буде приємнішим на смак

У період новорічних свят багато господинь напевно візьмуться за приготування салатів, фінальним етапом створення яких стане заправка майонезом. Насамперед згадується легендарний «Олів’є».

Страва є дуже смачною. Проте величезна популярність цього салату призвела до того, що його смак навряд чи здивує гостей.

Втім, є один спосіб зробити «Олів’є» набагато апетитнішим. Йдеться про додавання ще одного інгредієнта.

Секретний інгредієнт!

Відразу після завершення приготування салату (включаючи додавання майонезу) у страву потрібно покласти трохи лимонної шкірки.

Шкірка цитрусового плода має бути чистою і не сильно подрібненою. Справа в тому, що вже за кілька хвилин додатковий компонент треба буде прибрати із салату.

Завдяки шкірці лимона «Олів’є» набуде незвичайного смаку. З’явиться цікава «кислинка», яка чудово поєднуватиметься з іншими компонентами страви.

Варто відзначити, що лимонні шкірка зроблять апетитнішими та інші салати з майонезом, а також вінегрет.

Позначки:

You cannot copy content of this page