Мус з шинки. З вершками та помідорами

Не дивлячись на те, що час приготування: 4,5 години, ця легка закуска робиться без важких зусиль та придасть пікантності до вашого обіду.

Рецепт на 6 порцій:

• 350 г вареної шинки
• склянка вершкового сиру
• середній помідор
• невелика червона цибулина
• ложка хрону
• 1/4 ч.л. желатину
• 1/2 склянки білого вина або курячого бульйону
• мускатний горіх
• сіль
• перець

Спосіб приготування:

Почистити, промити і дрібно нарізати цибулю.

Помідор бланшувати в окропі, очистити від шкірки, видалити насіння і нарізати м’якоть невеликими шматочками.

Шинку нарізати невеликими кубиками, змішати з половиною вершкового сиру, хроном і помідором до однорідного мусу.

Додайте цибулю, посоліть, поперчіть і перемішайте.

Замочити желатин у вині або бульйоні та розчинити на парі.

Охолодити і змішати з кількома столовими ложками протертої шинки.

Потім додати до решти мусу.

Збити решту вершків до густоти і змішати з мусом з шинкою.

Наповнити мусом невеликі креманки і поставити в холодильник на 4 години.

Перед подачею занурити креманки в окріп і викласти мус на тарілки.

Подавати з соусом з хрону.

You cannot copy content of this page