fbpx

Морква з горошком. Рецепт ідеального доповнення до будь-якої вечері

Морква з горохом чудово смакуватиме з котлетами та картопляним пюре. Дивіться наш простий рецепт тут.

Кількість порцій: 4                 Час приготування: 20 хв                Рівень складності: легкий

Інгредієнти:

• 3 великі морквини,
• консервований горошок
• сіль і перець за смаком,
• ложка борошна
• ст.л. вершкового масла.

Приготування:

Морква з горохом завжди панувала на наших столах. Хоча у декого вона асоціюється радше з дитячим кошмаром, чимало людей справді полюбляють цей гарнір. І не дивно!

Він чудово смакує з котлетами з м’ясного фаршу, але пісні котлети з цвітної капусти також добре з ним поєднуються. Морква з горошком може додати страві солодкуватості, тому вона чудово заграє на тарілці з тушкованим м’ясом, наприклад. Як приготувати?

Моркву миємо, тонко чистимо та дрібно нарізаємо кубиками. Варимо під кришкою у злегка підсоленій воді до готовності.

Додаємо відціджений консервований горошок.

Зливаємо 1/3 води з каструлі.

В окремій сковороді готуємо пасеровку: розтоплюємо столову ложку вершкового масла і додаємо столову ложку пшеничного борошна. Перемішуємо і смажимо, поки не почне пінитися.

Додайте зажарку в каструлю з морквою та горохом. Перемішати і готувати на повільному вогні, поки не покриє всі шматочки овочів. Смачного!

You cannot copy content of this page