fbpx

Молочно-шоколадний десерт без борошна і випічки

Інгредієнти:

молоко – 400 мл

цукор – 100 грам + щіпка солі

молоко – 100 мл + какао-порошок 30 грам (2 столові ложки)

чорний шоколад – 90 грам (1 плитка)

агар-агар (аналог желатину) – 10 грам (2 чайні ложки) + 20 мл води.

какао + кокосова стружка

Приготування:

– до 400 мл молока додати 100 грам цукру та щіпку солі і поставити підігріватись на середньому вогні.

– до однорідної маси перемішати 100 мл молока, 30 грам какао-порошку і додати до молока, що підігрівається. Перемішувати до повного розчинення.

– подрібнений шоколад додати до підігрітого молока та перемішувати до повного розчинення.

– розчинити агар-агар з водою та додати до шоколадно-молочної суміші, що підігрівається.

– перемішувати всю суміш до початку закипання.

– приготовлену суміш вилити в паперову коробку від молока, дати остигнути і поставити в холодильник на 2-3 години до повного застигання. 


– розрізати коробку, посипати десерт какао-порошком та кокосовою стружкою.

Смачного!

You cannot copy content of this page