Мариновані яйця: незвичайна страва за 20 хвилин

Складові на 4 порцій.

1.Яйце перепелине – 20 шт.

2.Помідори у власному соку – 300 мл.

3.Часник – 2 зуб.

4.Оливкова олія- 2 ст.л

5.Сіль морська за смаком.

6.Перець чорний мелений на смак.

7.Прованські трави – 2 ч.л.

Рецепт.

1.Перепелині яйця зварити і очистити від шкаралупи. Можна використовувати і курячі яйця, але перепелині виглядають красивішими для святкового столу.

2.Помідори в соку роздавити вилкою,скласти в кастрюльку. Додати трави, подрібнений часник, сіль та перець за смаком, довести до кипіння.

3.Скласти яйця в чисті баночки і залити гарячим маринадом. Через добу яйця можна подавати до столу. Якщо яйця курячі, то вони будуть готові через дві доби.

Рецепт “Мариновані яйця” готово!

You cannot copy content of this page