Складові на 4 порцій.
1.Яйце перепелине – 20 шт.
2.Помідори у власному соку – 300 мл.
3.Часник – 2 зуб.
4.Оливкова олія- 2 ст.л
5.Сіль морська за смаком.
6.Перець чорний мелений на смак.
7.Прованські трави – 2 ч.л.
Рецепт.
1.Перепелині яйця зварити і очистити від шкаралупи. Можна використовувати і курячі яйця, але перепелині виглядають красивішими для святкового столу.
2.Помідори в соку роздавити вилкою,скласти в кастрюльку. Додати трави, подрібнений часник, сіль та перець за смаком, довести до кипіння.
3.Скласти яйця в чисті баночки і залити гарячим маринадом. Через добу яйця можна подавати до столу. Якщо яйця курячі, то вони будуть готові через дві доби.
Рецепт “Мариновані яйця” готово!