fbpx
Дозвілля
Мариновані баклажани. Смакота неймовірна!

Спробуйте зробити цей рецепт і він у вас приживеться.

Складові:

Баклажани – 5-6 середніх розмірів

Маринад:

100 мл оцту 6%,

2 склянки води,

4 шт. гвоздики,

5 шт. лаврові листки,

10 шт. перцю горошком.

3 стол. ложки коричневого цукру (я поклала 2 стол.л. меду і 1 стол.л. простого цукру),

1,5 стіл. л. солі,

ложка соняшникової олії.

Рецепт приготування:

Баклажани очистити від шкірки.

Ріжемо на пластинки і обсмажуємо до жовтизни.

Готуємо маринад. Всі інгредієнти для маринаду розмішати

Закип’ятити і остудити.

Ще потрібно 10 зубчиків часнику.

Кожну баклажанову пластинку вмочити в маринад.

Складати в каструльку, перекладаючи нарізаними пластинками часнику.

Залити маринадом. Маринаду виходить багато, баклажани як би плавають в ньому.

Зберігати в холодильнику. Готово через 3-5 днів, але я починаю їсти вже на наступний день. Тому, що вже дуже смачно!

Смачного Вам!

Реклама

Related Post

facebook