Чоловік чи діти не люблять печінку? Давайте перевіримо.
Котлети з печінки: на смак не відрізнити від м’ясних. Їдять навіть ті, хто не любить печінку.
Інгредієнти:
1 кг печінки свинячої;
0,5 кг моркви;
0,4 кг цибулі;
2 яйця;
олія.
Приготування:
Моркву нарізаємо кільцями, цибулю також, кидаємо в сковорідку, додаємо трохи олії, декілька хвилин смажимо при невисокій температурі.
Печінку нарізаємо невеликими шматками, солимо, перемішуємо і додаємо до моркви з цибулею на сковорідку. Накриваємо кришкою .
Готуємо 20 -30 хв., періодично помішуючи.
Далі перепускаємо печінку і овочі через м’ясорубку.
В готову масу додаємо 2 яйця, вимішуємо, при потребі додаємо солі (можна додати трохи перцю, на смак), формуємо котлети і смажимо на розігрітій сковорідці по 2-3 хв. з кожної сторони.
Котлети виходять дуже смачні і соковиті.
Смачного!