fbpx

Котлети з печінки: на смак не відрізнити від м’ясних. Їдять навіть ті, хто не любить печінку.

Чоловік чи діти не люблять печінку? Давайте перевіримо.

Котлети з печінки: на смак не відрізнити від м’ясних. Їдять навіть ті, хто не любить печінку.

Інгредієнти:

1 кг печінки свинячої;

0,5 кг  моркви;

0,4 кг цибулі;

2 яйця;

олія.

Приготування:

Моркву нарізаємо кільцями, цибулю також, кидаємо в сковорідку, додаємо трохи олії, декілька хвилин смажимо при невисокій температурі.

Печінку нарізаємо невеликими шматками, солимо, перемішуємо і додаємо до моркви з цибулею на сковорідку. Накриваємо кришкою .

Готуємо 20 -30 хв., періодично помішуючи.

Далі перепускаємо печінку і овочі через м’ясорубку.

В готову масу додаємо 2 яйця, вимішуємо, при потребі додаємо солі (можна додати трохи перцю, на смак), формуємо котлети і смажимо на розігрітій сковорідці по 2-3 хв. з кожної сторони.

Котлети виходять дуже смачні і соковиті.

Смачного!

You cannot copy content of this page