Інгредієнти
2 кг картоплі
500 г вареної ковбаси або 200-250 г вудженої
2-3 столові ложки олії
2-3 цибулини
зелень петрушки
Приготування
Почищену картоплю ріжемо великими кубиками, кладемо у підсолений окріп і варимо кілька хвилин.
Нарізану кубиками цибулю злегка підсмажуємо на олії. Додаємо порізану невеликими шматками ковбасу і ще трохи підсмажуємо разом, вимішуємо все з картоплею, солимо, перчимо і ставимо до нагрітої печі.
Готуємо на помірному вогні до готовності.
Перед тим, як подати до столу, посипаємо дрібно посіченою зеленню петрушки. Смакує з квашеними огірками.
Смачного!
З книги “Кулінарні секрети сестри Ольги”
Популярні дописи
- Східний гороскоп на 12-14 серпня: час буде досить сприятливим. У багатьох з нас з’являться нові можливості, одразу в кількох сферах життя
- Останній повний Місяць літа: поради астрологів на небезпечний день 12 серпня
- Астрологи назвали три знаки Зодіаку, чиї мрії стануть реальністю вже в серпні. Зірки будуть до них максимально прихильні
- 3 знаки Зодіаку, яким доля підкине випробувань до кінця серпня
- Різдво святого Миколая Чудотворця 11 серпня: що можна і не можна робити, які молитви варто підносити до небес