Інгредієнти
2 кг картоплі
500 г вареної ковбаси або 200-250 г вудженої
2-3 столові ложки олії
2-3 цибулини
зелень петрушки
Приготування
Почищену картоплю ріжемо великими кубиками, кладемо у підсолений окріп і варимо кілька хвилин.
Нарізану кубиками цибулю злегка підсмажуємо на олії. Додаємо порізану невеликими шматками ковбасу і ще трохи підсмажуємо разом, вимішуємо все з картоплею, солимо, перчимо і ставимо до нагрітої печі.
Готуємо на помірному вогні до готовності.
Перед тим, як подати до столу, посипаємо дрібно посіченою зеленню петрушки. Смакує з квашеними огірками.
Смачного!
З книги “Кулінарні секрети сестри Ольги”