fbpx

Картопля, запечена з ковбасою: швидко і смачно

Інгредієнти

2 кг картоплі

500 г вареної ковбаси або 200-250 г вудженої

2-3 столові ложки олії

2-3 цибулини

зелень петрушки

Приготування

Почищену картоплю ріжемо великими кубиками, кладемо у підсолений окріп і варимо кілька хвилин.

Нарізану кубиками цибулю злегка підсмажуємо на олії. Додаємо порізану невеликими шматками ковбасу і ще трохи підсмажуємо разом, вимішуємо все з картоплею, солимо, перчимо і ставимо до нагрітої печі.

Готуємо на помірному вогні до готовності.

Перед тим, як подати до столу, посипаємо дрібно посіченою зеленню петрушки. Смакує з квашеними огірками.

Смачного!

З книги “Кулінарні секрети сестри Ольги”

You cannot copy content of this page