Грибний соус: грибний соус до макаронів і не тільки

Грибний соус – ідеальне доповнення до макаронів або інших срав – перегляньте наші рецепти!

Грибний соус на основі свіжих грибів ідеально підходить як до будь-яких страв. Ви також можете додати сушені або заморожені гриби для підсилення смаку!

Грибний соус до макаронів

Інгредієнти для грибного соусу до макаронів:

• 50 г лісових грибів
• пачка вершкового сиру
• середня цибулина
• ложка борошна
• щіпка солі
• щіпка перцю

Як приготувати грибний соус до макаронів?

Ретельно промийте гриби і замочіть у воді, якщо вони були сушені.

Дрібно наріжте цибулю та обсмажте на вершковому маслі або оливковій олії.

Всипаємо вершковий сир, додаємо борошно і тушкуємо разом з грибами 15 хвилин.

Посолити та поперчити.

Збиваємо соус блендером до однорідної консистенції.

Дуже смакує до макаронів.

Грибний соус до картоплі

Інгредієнти для грибного соусу до картоплі:

• 70 г лісових грибів або шампіньйонів
• 2-3 шматочки плавленого сиру
• курячий бульйон
• подрібнена петрушка
• щіпка солі
• щіпка перцю

Як приготувати грибний соус до картоплі?

Гриби ретельно миємо та чистимо.

Дрібно нарізаємо і тушкуємо в бульйоні з птиці.

Коли рідина зменшиться, додайте плавлений сир та подрібнену петрушку.

Тушкуйте 10 хвилин, посоліть та поперчіть.

Чудово смакує з запеченою картоплею в мундирі.

Грибний соус з опеньок

Інгредієнти для грибного соусу з опеньок:

• 50 г опеньок
• пачка вершкового сиру
• подрібнена петрушка
• середня цибулина
• щіпка перцю
• щіпка солі

Як приготувати грибний соус з опеньками?

Гриби ретельно миємо та чистимо.

Дрібно нарізаємо та тушкуємо у вершковому сирі.

Коли рідина зменшиться, додаємо подрібнену петрушку та цибулю.

Тушкуйте 10 хвилин, посоліть і поперчіть.

Приготований таким чином грибний соус з опеньок – цікаве доповнення до м’ясних крокетиків.

You cannot copy content of this page