fbpx

Готуємо курку з грибами під неймовірно ніжним соусом за 30 хвилин

Всього за 30 хвилин у вас буде готова чудова апетитна курка з грибами, і ваші гості будуть в захваті.

До речі, курячі відбивні з печерицями будуть смачними, навіть коли охолонуть.

складові

– 500 грам курячого філе,

– 4 яйця,

– 200 грам печериць,

– 2 зубчики часнику,

– 0,5 лимона,

– 3-4 ст. ложки борошна,

– 100 мл майонезу,

– 2 ст. ложки рослинної олії,

– щіпка меленої паприки,

– щіпка меленого коріандру,

– чорний мелений перець за смаком,

– сіль за смаком.

Рецепт приготування

Печериці почистити і порізати тонкими пластинками. Часник пропустити через часникодавку. З лимона видави сік.

Читайте також: Рецепт шалено смачного курячого пирога: готую вже треті вихідні підряд, мої в захваті!

Приготуйте соус для курки з грибами. Для цього змішайте майонез, часник, лимонний сік, спеції і сіль.

Куряче філе поріжте на тонкі пласти. Гарненько відбийте, перемажте з обох сторін соусом.

Складіть стопкою і залиште промаринуватися на 20 хвилин.

Збийте яйця до пінки, змішайте з 1 ст. ложкою води, сіллю, перцем і знову гарненько перемішайте.

В другую посудину насипте муку.

По черзі вмокайте куряче філе в борошно, потім в яйце, а потім ще раз в борошно і в яйце.

Викладіть на розпечену сковороду з олією курку, а зверху – гриби.

Обсмажуйте курку з грибами спочатку з одного боку до золотистого кольору приблизно 4-5 хвилин.

Потім акуратно переверніть на іншу сторону, зменшіть вогонь і готуйте ще 5 хвилин.

Подавайте готову курку з грибами з картопляним або рисовим гарніром, овочами і зеленню.

Смачного!

Джерело.

You cannot copy content of this page