Всього за 30 хвилин у вас буде готова чудова апетитна курка з грибами, і ваші гості будуть в захваті.
До речі, курячі відбивні з печерицями будуть смачними, навіть коли охолонуть.
складові
– 500 грам курячого філе,
– 4 яйця,
– 200 грам печериць,
– 2 зубчики часнику,
– 0,5 лимона,
– 3-4 ст. ложки борошна,
– 100 мл майонезу,
– 2 ст. ложки рослинної олії,
– щіпка меленої паприки,
– щіпка меленого коріандру,
– чорний мелений перець за смаком,
– сіль за смаком.
Рецепт приготування
Печериці почистити і порізати тонкими пластинками. Часник пропустити через часникодавку. З лимона видави сік.
Читайте також: Рецепт шалено смачного курячого пирога: готую вже треті вихідні підряд, мої в захваті!
Приготуйте соус для курки з грибами. Для цього змішайте майонез, часник, лимонний сік, спеції і сіль.
Куряче філе поріжте на тонкі пласти. Гарненько відбийте, перемажте з обох сторін соусом.
Складіть стопкою і залиште промаринуватися на 20 хвилин.
Збийте яйця до пінки, змішайте з 1 ст. ложкою води, сіллю, перцем і знову гарненько перемішайте.
В другую посудину насипте муку.
По черзі вмокайте куряче філе в борошно, потім в яйце, а потім ще раз в борошно і в яйце.
Викладіть на розпечену сковороду з олією курку, а зверху – гриби.
Обсмажуйте курку з грибами спочатку з одного боку до золотистого кольору приблизно 4-5 хвилин.
Потім акуратно переверніть на іншу сторону, зменшіть вогонь і готуйте ще 5 хвилин.
Подавайте готову курку з грибами з картопляним або рисовим гарніром, овочами і зеленню.
Смачного!