Фаршировані яйця з бренді
Фаршировані яйця – закуска, яка доречна до будь-якого столу.
Продукти
Яйця відварені – 3 шт.
Майонез – 6 ст. ложок
Кетчуп – 3 ст. ложки
Бренді – 1 ст. ложка
Естрагон – 2 ч. ложки
Соус Тобаско – 1 ч. ложка
Тунець у олії – 50 г
Сіль
Перець чорний
Як приготувати фаршовані яйця?
Змішати майонез та кетчуп. Додати Тобаско.
крок №2
Влити бренді.
крок №3
Додати естрагон. Ретельно перемішати.
крок №4
Посолити та поперчити. Знову перемішати.
крок №5
Змішати з|із| подрібненим тунцем.
крок №6
Яйця очистити. Розрізати навпіл поперек.
крок №7
Відрізати кінчики, щоб половинки стали стійкими.
крок №8
Жовтки вийняти та подрібнити.
крок №9
Додати частину подрібнених жовтків у соус. Перемішати.
крок №10
Заповнити соусом білки яєць.
крок №11
Прикрасити яйця фаршировані подрібненими жовтками, що залишилися.
крок №12
Яйця фаршировані готові. Смачного!