Фаршировані яйця з бренді

Фаршировані яйця з бренді

Фаршировані яйця – закуска, яка доречна до будь-якого столу.

Продукти

Яйця відварені – 3 шт.

Майонез – 6 ст. ложок

Кетчуп – 3 ст. ложки

Бренді – 1 ст. ложка

Естрагон – 2 ч. ложки

Соус Тобаско – 1 ч. ложка

Тунець у олії – 50 г

Сіль

Перець чорний

Як приготувати фаршовані яйця?

Змішати майонез та кетчуп. Додати Тобаско.

крок №2

Влити бренді.

крок №3

Додати естрагон. Ретельно перемішати.

крок №4

Посолити та поперчити. Знову перемішати.

крок №5

Змішати з|із| подрібненим тунцем.

крок №6

Яйця очистити. Розрізати навпіл поперек.

крок №7

Відрізати кінчики, щоб половинки стали стійкими.

крок №8

Жовтки вийняти та подрібнити.

крок №9

Додати частину подрібнених жовтків у соус. Перемішати.

крок №10

Заповнити соусом білки яєць.

крок №11

Прикрасити яйця фаршировані подрібненими жовтками, що залишилися.

крок №12

Яйця фаршировані готові. Смачного!

You cannot copy content of this page