fbpx

Досвідчені господині ніколи не виливають олію від шпрот: у чому їх секрет

Досвідчені господині ніколи не виливають олію від шпрот: у чому їх секрет
Шпроти люблять багато хто.

Цю рибку часто використовують для прикраси святкового столу.

Якщо бутерброди зі шпротами готові і подані до столу, то господині зазвичай виливають олію, яка, на перший погляд, ніяк не стане в нагоді.

Але справа в тому, що олії можна знайти застосування в кулінарії.

Кухарі знають, що насправді це хороший інгредієнт, щоб зробити з нього чудову та смачну намазку на хліб. Такі закуски теж стануть чудовим доповненням до столу.

Готується такий паштет дуже просто.

Для приготування потрібно взяти:

варені яйця – 2 шт.,

морква відварена -1 шт.,

хліб-1 скибочка,

сир – 30 г,

зелень за смаком,

сіль та перець за смаком,

олія з-під шпрот.

Далі всі інгредієнти слід лише змішати у блендері. Відразу після цього можна покривати таким паштетом шматочки хліба.

Прикрасити бутерброди можна улюбленою зеленню або доповнити свіжими овочами.

You cannot copy content of this page