fbpx

Дієтолог розповіла про реальну шкоду знежирених продуктів

Дієтолог Оксана Скиталінська на своїй сторінці у Facebook розповіла, що відмова від жирних молочних продуктів не тільки не допомагає схуднути, а й шкодить, пише “Країна здоров’я”.

У тих, хто споживає виключно знежирені молочні продукти, вищий ризик хвороби Паpкінсона. До речі, ягоди зменшують ризик розвитку хвороби Паркінсона, тому, якщо їсте кисломолочні, завжди додайте жменю ягід – користь буде однозначною

1. Вживаючи знежирені продукти легко переїсти. Відчуття ситості ніяк не наступає, а жир забезпечує це відчуття ситості.

2. З молочним жиром організм отримує жиророзчинні вітаміни А, D, Е, каротиноїди.

Читайте також: Що відбудеться із організмом, якщо вживати ложечку оливкової олії щодня

3. В присутності вітаміну D краще засвоюються кальцій та магній.

4. Відсутність жиру у кисломолочних продуктах компенсована вуглеводами – для загущування та покращення смаку. Вони стимулюють виділення гормону інсуліну підшлунковою залозою та сповільнюють процес “спалювання” жиру.

5. Знежирені продукти погіршують засвоєння кальцію.

6. Молочний жир корисний для мозку та кишечної мікробіоти.

You cannot copy content of this page