Ми звикли думати, що майонез це суцільне зло, яке може “отруїти” навіть найкориснішу страву. Однак, насправді майонез буває різний.
Про це пише видання “Живи активно“.
Класичний рецепт майонезу – це соус із яєць та олії. Така приправа навіть корисна. Також до майонезу можуть входити оцет, цукор, сіль, гірчиця та інші натуральні спеції. Нічого шкідливого. Однак і тут не можна зловживати, адже цей продукт має дуже високу калорійність.
А от низькокалорійний майонез має викликати у вас підозру – це однозначно продукт, створений на основі штучних компонентів.
Також варто звертати увагу, що натуральний майонез май короткий термін придатності – не більше тижня. В іншому випадку він містить значну кількість штучних консервантів.
Читайте також: Від сьогодні телеканал Фірташа припиняє свою роботу