fbpx

Бісквіт з 4 яєць – простий рецепт, який завжди вдається

Бісквіт з 4 яєць – ідеальна основа для торта. Для приготування бісквіта з 4 яєць вам знадобляться: яйця, борошно, цукор, розпушувач. Додайте до нього трохи ванілі або мигдального екстракту, щоб надати бісквіту додаткового характеру. Ось перевірений рецепт бісквіта з 4 яєць, який виходить у всіх і завжди.

Час приготування: 50 хв                                  Рівень складності: легкий

Інгредієнти:

• 4 яйця,
• 1 склянка пшеничного борошна,
• 2/3 склянки цукру,
• 1 чайна ложка ванільного екстракту,
• 1,5 чайної ложки розпушувача.

Приготування:

Бісквіт з 4 яєць – один з найпростіших способів зробити основу для різноманітних тортів. Для його приготування потрібно лише 5 інгредієнтів, а підготовка бісквіта до випікання займе кілька хвилин.

Бісквіт з 4 яєць за нашим рецептом має яскраво виражений ванільний смак і ідеально підійде як основа для святкового торта. Якщо ви хочете, щоб верх був темним, додайте дві чайні ложки какао до борошна та розпушувача. Крок за кроком дотримуйтесь інструкцій з приготування бісквіта, і він завжди буде вдалим.

Розігріваємо духовку до 180 градусів С.

Відокремлюємо яєчні білки від жовтків і починаємо збивати. У самому кінці, коли суміш почне ставати глянцевою, додайте ванільний екстракт і поступово всипте цукор.

По одному додаємо жовтки і продовжуємо збивати суміш ще деякий час.

Просіяти борошно в миску і додати розпушувач. Поступово додайте до яєць, постійно збиваючи.

Змастіть форму для торта олією та притрусіть борошном. Виливаємо тісто в бісквітну форму, розрівнюємо поверхню.

Випікати бісквіт з 4 яєць приблизно 25 хвилин (до сухої скоринки).

You cannot copy content of this page