4 інгредієнти, які псують млинці: їх додають у тісто за звичкою
Коли йдеться про приготування їжі, то кулінари влаштовують справжні словесні баталії, причому градус суперечки досить високий.
Якщо загалом і в цілому, то деяка частина кулінарної спільноти стверджує, що існує цілих 4 інгредієнти, що псують смак млинців. Ось що не варто додавати у тісто.
По-перше: сода
У випічці і взагалі в кулінарії цей продукт добре відомий і відіграє роль розпушувача. Але в цьому випадку надлишки соди роблять млинці сухими та ламкими. Також кажуть, що без соди млинці виходять набагато смачнішими та м’якшими, неважливо – з начинкою або без.
По-друге: цукор
Крім того, що багато цукру – це шкідливо для здоров’я, є ще один вагомий аргумент. При нагріванні цукор починає плавитися і млинці вже не зарум’янюються, а просто горять і виходять чорними. Краще додати підсолоджувач за готовністю, так і млинці вийдуть красивішими.
По-третє: вершкове масло
Смажити млинці на вершковому маслі – це не просто марнотратство. Так вони і пригорятимуть частіше, і жирніше вийдуть (що знову ж таки шкідливо для здоров’я). Тому млинці в основному випікають на мінімальній кількості олії з додаванням її в тісто.
По-четверте: яйця
Яєць у тесті для млинців не повинно бути більше, ніж зазначено у рецепті. У середньому на 500 мл молока чи води беруть 1 яйце. Якщо порушити це співвідношення, то млинці будуть рватись на сковороді.
Популярні дописи
- Щастя не оминеш: Історія прикарпатської сироти, що поїхала на заробітки в Італію
- Бред Бітт вже закрутив новий роман, – ЗМІ
- Брат Царьова готував диверсію в Дніпропетровській області
- Більше трьох тижнів і лише пару спалахів свідомості: українка розповіла, як у 30 років ледь не пoмepла від коpу
- Журналістів “Громадського” позбавлять акредитації в АТО