fbpx
Здоров'я
Вчені повідомили, який вид хліба є більш шкідливим

Багато вчених вважають, що в сучасному білому хлібі з муки вищого сорту корисні речовини просто вбuті.

Зазвичай хліб буває пшеничним, житнім, пшенично-житнім. Статистично найпопулярнішим у споживача є пшеничний білий хліб з борошна вищого сорту, пише Радіо Максимум

Читайте також: М’ЯКИЙ, НІЖНИЙ І АРОМАТНИЙ ТОРТ «ВИШНЕВА ФАНТАЗІЯ» НЕЙМОВІРНО СМАЧНИЙ І КРАСИВИЙ!

Британський фахівець, кардіолог Вільям Девіс, стверджує, що саме цей хліб їсти якраз і не варто. За словами експерта, пшениця, з якої печуть сьогодні хліб, є гібридом цього злаку, і її генетичний код сильно змінений. Наслідки вживання такого продукту просто непередбачувані, говорить Девіс.

Цей скептицизм на адресу білого хліба розділяє і завідувач медичної частини однієї з клінік в штаті Коннектикут, доктор Ендрю Рубман. Він пише, що вживання білого пшеничного хліба істотно підвищує ризик діaбету. У білому пшеничному хлібі, крім іншого, можуть міститися добавки у вигляді штучних вітамінів, підсилювачі смаку, ароматизатори, речовини для додання виробу пишності. Тому слід надавати перевагу хлібу з житнього борошна.

Related Post

facebook