Досвідчені господині ніколи не виливають олію від шпрот: у чому їх секрет Шпроти люблять багато хто.
Цю рибку часто використовують для прикраси святкового столу.
Якщо бутерброди зі шпротами готові і подані до столу, то господині зазвичай виливають олію, яка, на перший погляд, ніяк не стане в нагоді.
Але справа в тому, що олії можна знайти застосування в кулінарії.
Кухарі знають, що насправді це хороший інгредієнт, щоб зробити з нього чудову та смачну намазку на хліб. Такі закуски теж стануть чудовим доповненням до столу.
Готується такий паштет дуже просто.
Для приготування потрібно взяти:
варені яйця – 2 шт.,
морква відварена -1 шт.,
хліб-1 скибочка,
сир – 30 г,
зелень за смаком,
сіль та перець за смаком,
олія з-під шпрот.
Далі всі інгредієнти слід лише змішати у блендері. Відразу після цього можна покривати таким паштетом шматочки хліба.
Прикрасити бутерброди можна улюбленою зеленню або доповнити свіжими овочами.